Додайте товари до списку бажань
0
Опис

Матрац «Талан Люкс» - чудовий вибір для тих, хто надає перевагу беспружинним матрацам та любить спати на жорсткій поверхні. До складу матрацу входять натуральні наповнювачі: латекс перфорований та латексована кокосова койра, які чергуються і цим самим створюючи оптимально жорстку і в той же час комфортну поверхю для сну. 

Крім того, матрац має ефект «Зима-Літо»  завдяки настилу вовни мериносу на  «зимовій» латексній стороні.

Чохол виконано з високоякісного жакарду преміум-категорії.

В жорсткому кокосовому матраці «Талан Люкс» - нічого зайвого, лише натуральні наповнювачі, які забезпечать вам комфортний сон та відмінну підтримку спини. Це справжня знахідка для поціновувачів жорстких матраців.

Подбайте про чистоту та захист вашого матрацу! Придбайте водонепроникний наматрацник аква стоп.

Перфорований латекс - щільний, еластичний матеріал, що виготовляється з соку каучукового дерева. Екологічний матеріал без запаху володіє сильними бактерицидними властивостями і має «дихаючу», пористу структуру, тому забудьте про загрозу кліщів, цвілі або грибків! Цей матеріал надзвичайно довговічний, тому ми з упевненістю можемо надавати Вам офіційну гарантію на наповнення від виробника 36 місяців.

Латексований кокос - це кокосова койра, яка просякнута латексом. Суть технології в тому, щоб зробити натуральний кокос більш еластичним по ширині волокон, і жорстким по довжині матраца, завдяки цьому посилюється ортопедичні і анатомічні властивості матраца. Цей матеріал не піддається гниттю, деформації та є абсолютно гіпоалергенним.

Тонкорунна вовна-меринос - особливість цієї вовни в тому, що порода вівці з якої робиться така пряжа, може проживати в екстремальних погодних умовах - від наднизьких температур до дуже високих. Тому їх шерсть дуже тонка і м'яка, довго зберігає і віддає тепло, і ніколи не пріє - структура волокна дозволяє поглинати вологу (до 30% від власної ваги!) І зігрівати цілющим «сухим теплом». Вовна у наших матрацах очищена, тому немає ні власного специфічного запаху, ні, тим більше, не може зберігати сторонні запахи.

Матрац безпружинний КІМА - "Талан Люкс" 120*200

В наявності
Артикул: 3376
15 490 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Колір матрацу
Посилений каркас
Замовити швидко

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — згідно тарифів перевізника.

«Делівері» — згідно тарифів перевізника.

Більше інформації про доставку

Оплата кур'єру або післяплата.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Розмір матрацу 120х200
Посилений каркас Ні
Колір матрацу Світлий
Вгору